top of page

Voor uw centrale verwarming geven wij u technische ondersteuning over de juiste ketel met het nodige vermogen. Zowel nieuwbouw als renovatie.


Wij plaatsen zowel centrale verwarming met vloerverwarming, radiatoren, luchtblazers of convectoren.
Het onderhoud van uw centrale verwarming is jaarlijks verplicht voor mazout- en tweejaarlijks voor gasketels. Dit kan alleen maar het rendement en de veilige werking ten goede komen.

Ook voor renovatie van uw centrale verwarming kunt u steeds op ons rekenen. Wij vervangen de ketel en de radiatoren volledig naar de wens van de klant. Dankzij een renovatie krijgt u de voordelen van een moderne ketel, die zuiniger en milieuvriendelijker is, zonder hiervoor de hele installatie te moeten heraanleggen. Een bijkomend voordeel is dat u voor de renovatie van uw ketel subsidies van de overheid kunt krijgen. Meer info hierover vindt u terug op www.energiesparen.be

Onze sterke troeven zijn vakkennis, een goede prijs kwaliteitsverhouding en een perfecte afwerking. Vraag ons gerust om raad. Wij geven u ook graag raad ivm pelletkachels.


Wij bieden een dienst na verkoop voor herstellingen binnen de 24 uur indien mogelijk en zoeken steeds naar een oplossing, ook tijdens het weekend. 


Denkt u aan een zonneboiler in combinatie met uw huidige verwarmingsinstallatie, dan willen wij graag uw vragen beantwoorden en het gepaste systeem met u uitdokteren. 

Neem dus zeker contact met ons op voor al uw vragen.

Onze partners

bottom of page